sprzeglo m3 e36 3.2
sprzeglo m3 e36 3.2
czy wie ktos jaka jest srednica sprzegla w m3 e36 3.2 manual dzieki
Re: sprzeglo m3 e36 3.2
240mm.
dzieki jednak kupilem dobre
mam jeszcze pytanko ile w polsce kosztuje sprzeglo do tego modelu m3 e36 sachs czy ktos sie orientuje
Ok 1000 PLN płaciłem za kompletne sprzęgło tj docisk, tarcza i łożysko i nie ważne czy zamówisz Sachsa, czy Luka, bo i tak w pudełko Luka jest zapakowany Sachs.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
odswieżę temat z pytaniem: czy pełen zestaw LUK i SACHS do m3 3.2 to jest to samo?
i jak ma się to do oryginału z ASO?
i jak ma się to do oryginału z ASO?
Potwierdzam, ze w tym przypadku LUK i Sachs to jest to samo. W zeszlym roku kupilem caly zestaw LUK a w srodku byl Sachs. Przynajmniej tak bylo napisane na tarczy. Jak sie ma to z oryginalem, to nie wiem ale watpie zeby byly jakies roznice.
Jakby co to mam uzywke (tez Sachs) w dobrym stanie.
Jakby co to mam uzywke (tez Sachs) w dobrym stanie.
A ja mam jednomasa ok 7 kg z nowa tarcza z okladzinami z dodatkiem kewlaru i dociskiem od m30. Wszystko pod s50. Zaintersowanych prosze na priv.
BMW to nie magia, to samochód. BMW serii M to Magia 

dzięki Panowie za odpowiedzi, co do zakupu, to potrzebuję nowy zwykły zestaw LUK/Sachs z pudełka, taki miałem ostatnio i dla mnie był dobry
pytanie: gdzie kupię LUKa do m3 3.2? w intercarsie np. nie mają i jest kłopot z zamówieniem
Możesz kupic na allegro:
http://moto.allegro.pl/sprzeglo-docisk- ... 61681.html
Ale jak za drogo, to cały czas mam swoje na sprzedaż. Jakby co to mam też nową dwumasę LUK'a.
http://moto.allegro.pl/sprzeglo-docisk- ... 61681.html
Ale jak za drogo, to cały czas mam swoje na sprzedaż. Jakby co to mam też nową dwumasę LUK'a.
-
- Auto: M3 E46, M3 E36 S62B50, E30, X5
- Kontakt:
Jak byś jeszcze potrzebował to nowy LUK 1030zł z przesyłką po wpłacie na konto oczywiście nowe z f.vat/paragonem. Moge wystawić na allegro wtedy + koszty prowizji allegro. Wysyłka kurier siódemka.
Pozdr.
Piotrek
Pozdr.
Piotrek
dzięki za wszystkie informacje i pomoc, zamówiłem wczoraj nowy zestaw sprzęgła, cena dokładnie taka jak w poprzednim poście